Gakpo verzekert: 'De transfer van Antony speelt voor mij geen rol'

Gakpo verzekert: 'De transfer van Antony speelt voor mij geen rol'

28-08-2022 16:53
85

Cody Gakpo gaat naar eigen zeggen hectische dagen tegemoet. De aanvaller vertrekt mogelijk in de laatste dagen van de transferperiode nog bij PSV.

Gakpo had zondagmiddag een belangrijk aandeel in de 1-6 zege van PSV tegen Excelsior. De kans bestaat dat het zijn laatste optreden voor de Eindhovenaren was. "Het wordt hectisch, denk ik", voorspelt Gakpo in gesprek met ESPN. "Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel", schetst hij. "Ik moet kijken welke puzzel het meest klopt."

Dat Manchester United een van de geïnteresseerde clubs is, onderkent Gakpo. "Maar er zijn ook andere opties. United is wel een serieuze optie. Ik hoor het allemaal wel. Ik probeer me ervan af te sluiten, maar dat is wel lastig." Wie al wel rond is met United, is Antony. Naar alle waarschijnlijkheid maakt de Ajax-speler voor een slordige honderd miljoen euro de overgang naar Old Trafford. Die transfer heeft geen invloed op de keuze van Gakpo. "Nee, dat speelt voor mij geen rol. Leuk voor hem, in ieder geval."