Hendrix dreigt plekje nu alweer te verliezen in Duitsland: 'Te veel fouten'

Hendrix dreigt plekje nu alweer te verliezen in Duitsland: 'Te veel fouten'

28-08-2022 21:52
57

Jorrit Hendrix speelde pas drie wedstrijden voor Fortuna Düsseldorf, maar moet nu alweer vrezen voor zijn plek. De middenvelder liet zich in het duel met SV Jahn Regensburg niet van zijn beste kant zien en trainer Daniel Thioune is dan ook kritisch.

Hendrix stond in de basis, maar maakte in de eerste vijftien minuten van de wedstrijd veel fouten, zo stelt BILD. Het duo Hendrix-Böcken maakte geen indruk. Daarom zou Thioune Jorrit wel eens kunnen slachtofferen. "In het eerste kwartier werkte het niet zoals we hadden gewild. Dat merkte hij zelf en je kon zien waarom we de afgelopen weken besloten om hem niet meteen te brengen", zegt Thioune tegen de krant.

Wedden

Meer odds

"Ik zal eerlijk zeggen: het spel van Jorrit is in de loop van de wedstrijd stabieler geworden, maar je vraagt je toch af of er met Tanaka op het veld misschien weer een verandering moet komen", zegt de Fortuna-trainer over Ao Tanaka.

"Ik kan veel beter!", zegt Hendrix zelf. "De eerste vijftien tot twintig minuten zag je niet de Jorrit Hendrix die je kent. Maar het was goed voor mij dat ik gemakkelijk negentig minuten kon spelen. Ik weet niet wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan. Dat moet in april of mei zijn geweest, dus dit was goed voor mij. Het voelt nu heel goed. Ik heb nog een klein beetje nodig om op honderd procent te zijn. "