Update: Schalke heeft beste papieren voor Van den Berg, ook andere club in de race

Update: Schalke heeft beste papieren voor Van den Berg, ook andere club in de race

29-08-2022 22:54 Laatste update: 22:52
30

Alles wees erop dat Sepp van den Berg door Liverpool verhuurd zou worden aan een club uit het Championship, maar de verdediger vertrekt waarschijnlijk naar Duitsland. Schalke 04 haalt Van den Berg naar de Bundesliga.

Dat melden Engelse en Duitse media. Van den Berg stond er goed op bij clubs uit het Championship, waaronder Burnley en Blackburn Rovers, maar Schalke lijkt de strijd te gaan winnen. De transfer moet spoedig afgerond gaan worden. Het betreft naar verluidt een huurdeal voor de duur van één seizoen.

Het lag al in de lijn der verwachting dat Van den Berg verhuurd zou worden. Manager Jürgen Klopp hield hem in de eerste vier wedstrijden op de bank en dus zag het er sportief minder uit voor hem. Het contract van Van den Berg loopt nog door tot de zomer van 2024. Hij kwam in 2019 over van PEC Zwolle.

Update: Schalke 04 heeft inderdaad de beste papieren, maar er is nog een andere club uit Duitsland in de race voor Van den Berg. Volgens Duitse media heeft Van den Berg maandagavond en dinsdagochtend meerdere gesprekken op de agenda staan. Wie de andere club is, is niet bekend. Het zou gaan om 1. FC Köln.