'Chelsea met oog op Aubameyang toch wel bereid om Alonso te betrekken in de deal'

'Chelsea met oog op Aubameyang toch wel bereid om Alonso te betrekken in de deal'

31 augustus - 17:10
8

Chelsea wil heel graag Marcos Alonso meenemen in de deal met Barcelona, om zo de kosten voor het halen van Aubameyang te drukken. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De spits bevestigt zelf woensdag de eerder genoemde schade aan zijn kaak.

Chelsea en Barcelona zijn woensdag al de hele tijd in direct contact en hopen de deal vandaag nog rond te maken. Het laatste bod van de Londenaren zou een transfersom zijn, plus Marcos Alonso die de omgekeerde weg zal bewandelen. Wel wil de club van trainer Thomas Tuchel dat Barcelona eerst kijkt hoe het gesteld is met de fysieke conditie van Aubameyang. Daarna hopen ze de deal rond te krijgen met het ruilen van Alonso.

Het betrekken van Alonso in de deal voor Aubameyang is geen gekke gedachte van Chelsea, aangezien Barcelona al de hele zomer interesse heeft in de vleugelverdediger. Begin deze transferwindow moesten Azpilicueta en Alonso naar Catalonië komen, maar beide deals ketsten uiteindelijk af. Chelsea wilde Alonso niet laten gaan, maar nu ze Aubameyang binnen willen halen zijn ze wel bereid om de Spanjaard te laten vertrekken.

De Gabonese spits bevestigt zelf woensdag dat hij schade aan zijn kaak heeft opgelopen. Zondagnacht werd hij overvallen in zijn woning in Barcelona, waarbij hij de blessure aan zijn kaak opliep. “Ik zal heel snel weer herstellen. Het gevoel dat we niet meer veilig zijn in ons eigen huis is erg moeilijk, maar als gezin komen we hier overheen”, meldt Aubameyang via zijn Instagram.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie