'Batshuayi slachtoffer van transferdeadline: papierwerk niet op tijd in orde'

'Batshuayi slachtoffer van transferdeadline: papierwerk niet op tijd in orde'

02-09-2022 09:55 Laatste update: 10:16
23

Michy Batshuayi stond donderdagavond op het punt om Chelsea in te ruilen voor Nottingham Forest, maar die overstap is er niet meer van gekomen. Volgens Fabrizio Romano was de drukte op de kantoren van Chelsea de reden dat de transfer is afgeketst.

Er lag een akkoord om Batshuayi te laten vertrekken, maar Chelsea had geen tijd meer om het papierwerk op tijd rond te krijgen. The Blues waren te druk bezig met het op de valreep realiseren van de inkomende transfer van Pierre-Emerick Aubameyang en Denis Zakaria en de uitgaande transfers van Billy Gilmour en Marcos Alonso. Chelsea had daardoor geen tijd meer voor Batshuayi, waardoor Nottingham Forest nu met lege handen staat.

Batshuayi zal naar alle waarschijnlijkheid niet door de administratieve nalatigheid alsnog bij Chelsea blijven. Volgens Romano zou Fenerbahçe namelijk verregaande interesse hebben in de Belgische spits. In Turkije is namelijk de transferwindow open tot 8 september, waardoor een terugkeer in de Süper Lig alsnog lonkt voor de onfortuinlijke Batshuayi.