'PSG werkte op de achtergrond aan vertrek van Neymar op slotdag transferwindow'

'PSG werkte op de achtergrond aan vertrek van Neymar op slotdag transferwindow'

02-09-2022 17:38
46

Paris Saint-Germain zou op de laatste dag van de transferwindow Neymar nog hebben willen lozen, meldt Marca. Volgens de Spaanse krant zou de verstoorde relatie met Kylian Mbappé en de onrust in de kleedkamer de hoofdreden zijn voor de vertrekpogingen.

PSG zou naar verluidt Neymar aangeboden hebben bij Manchester City. De ploeg van trainer Pep Guardiola had deze zomer al Erling Haaland aangetrokken, waardoor ze de komst van de Brazliaanse superster afwezen. Vanwege het feit dat PSG een nieuwe weg in wilde slaan was het vertrek van Neymar noodzakelijk, maar de aanvaller blijft in ieder geval tot de winterstop gewoon in Parijs.

Nu is dat ook geen straf, aangezien Neymar de laatste wedstrijden in een goede vorm is. Met zeven doelpunten en zes assists heeft de Braziliaan een uitstekend moyenne aan het begin van de competitie in Frankrijk. Vanwege de vele grote sterren in de kleedkamer bij PSG, zou de sfeer onderling alleen steeds minder worden. Door de sterke start in de Ligue 1 leek dit even overgevlogen, maar Mbappé en Neymar zouden nog steeds op gespannen voet met elkaar leven.