'El Ghazi direct bij wedstrijdselectie PSV, Twente mist vier namen voor topduel'

'El Ghazi direct bij wedstrijdselectie PSV, Twente mist vier namen voor topduel'

03-09-2022 07:15 Laatste update: 07:35
155

Anwar El Ghazi is na twee trainingen direct opgenomen in de wedstrijdselectie van PSV. De Eindhovenaren beginnen zaterdagmiddag aan het lastige uitduel met FC Twente. Trainer Ron Jans moet enkele grote namen missen tegen de huidige koploper.

Volgens De Telegraaf wordt El Ghazi direct in de selectie opgenomen, maar begint de speler wegens gebrek aan wedstrijdritme op de bank. Bij een eventuele invalbeurt maakt El Ghazi na ruim vijf jaar zijn rentree in de Eredivisie. De laatste keer dat de vleugelspeler een wedstrijd in Nederland speelde, was op 22 januari 2017. Destijds won Ajax met 1-0 van FC Utrecht. El Ghazi speelde dit seizoen pas één wedstrijd voor het reserveteam van Aston Villa, waar de speler onlangs vertrok.

Jans kan bij Twente, net als in het midweekse duel met Excelsior, niet beschikken over Sem Steijn, Michel Vlap, Michal Sadilek en Julio Pleguezuelo. Daar leken de Tukkers tegen de Rotterdammers weinig last van te hebben, aangezien het duel met 4-0 werd gewonnen. PSV staat na vier speelronden soeverein aan kop en krijgt tegen Twente wellicht de eerste echte test van het eredivisieseizoen te verwerken.