Terugkeer in Die Mannschaft lonkt voor opgeleefde Götze: Zijn spel was geweldig'

Terugkeer in Die Mannschaft lonkt voor opgeleefde Götze: "Zijn spel was geweldig'

04-09-2022 14:28 Laatste update: 14:35
46

Mario Götze steekt in uitstekende vorm bij Eintracht Frankfürt. De Duitse middenvelder, die deze zomer overkwam van PSV, was één van de uitblinkers in de klinkende overwinning van de Europa League-winnaar op RB Leipzig van zaterdag (4-0). In Duitsland spreekt men over een eventuele terugkeer naar Die Mannschaft.

Götze scoorde vorige week al tegen Werder Bremen (3-4 winst) en was ook tegen Leipzig belangrijk met twee voorassists. Het Duitse voetbalicoon Lothar Matthäus beschreef zijn spel als 'geweldig' in de studio van TV-zender ZDF. Door zijn sterke spel wordt de wereldkampioen van 2014 weer in één adem genoemd met de nationale ploeg van Duitsland, waarvoor hij in 2017 zijn laatste interland afwerkte. 

Wedden

Meer odds

Götze reageerde na afloop lichtelijk geïrriteerd op een vraag over een eventuele oproep van trainer Hansi Flick. "Daar wil ik het ook niet meer over hebben. Ik concentreer me op de club en op wat hier gebeurt. Dat is een bijzaak. Ik wil me focussen op de club, genieten en het team helpen", aldus Götze in gesprek met Bild.  Wel onderhoudt de creatieve middenvelder een uitstekende relatie met Flick. "Ik heb eigenlijk altijd contact gehad met Hansi sinds we elkaar kennen via de nationale ploeg (Flick was tussen 2006 en 2014 de assistent van Joachim Löw)."