Einde lijkt te naderen voor Ihattaren: 'Maar dan heeft Ajax het snel opgegeven'

Einde lijkt te naderen voor Ihattaren: 'Maar dan heeft Ajax het snel opgegeven'

05-09-2022 17:17 Laatste update: 19:50
502

Mohamed Ihattaren lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax, denkt ook Ajax-watcher voor De Telegraaf Mike Verweij. De Amsterdammers hebben al lang geen update meer gegeven over de situatie van de middenvelder en hij werd ook niet ingeschreven voor de Champions League-campagne.

"Deze boodschap lijkt me wel duidelijk", laat Verweij weten in de Kick-off podcast van De Telegraaf. "Ik denk dat Ajax gewoon afscheid van hem heeft genomen en dat ze in december tegen Juventus gaan zeggen dat de optie tot koop niet wordt gelicht. Dan zou het einde voor Ihattaren zijn en dat zou mij toch wel erg verbazen. Dat zou betekenen dat Ajax het al in een heel vroeg stadium heeft opgegeven."

Maar ook de houding van Ajax heeft Verweij kritiek op. Volgens hem wordt er ook te weinig gecommuniceerd over de situatie van Ihattaren. "Schreuder en de Ajax-leiding hebben gezegd: als er iets te communiceren valt over Ihattaren, dan doen we dat. Dan lijkt het mij wel een aardig moment om iets te communiceren, als je hem niet inschrijft voor de Champions League."

Ihattaren kwam deze zomer regelmatig negatief in het nieuws. Het twintigjarige talent uit Utrecht maakte een goede indruk tijdens de voorbereiding, maar werd daarna buiten de selectie voor de Eredivisie-wedstrijden gelaten. Naar verluidt zou hij banden hebben met mensen binnen het criminele circuit. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie