Perez ziet 'onrustige speler' bij PSV: 'Hij zou juist de leider moeten zijn'

Perez ziet 'onrustige speler' bij PSV: 'Hij zou juist de leider moeten zijn'

6 september - 07:10
104

Kenneth Perez ziet dat PSV met defensieve problemen kampt. Zowel André Ramalho als Armando Obispo kan geen indruk maken op de Deen. Tegen FC Twente (2-1) kwamen de mankementen bij de Eindhovense ploeg aan het licht.

In Enschede vormden Ramalho en Obispo het hart van de defensie. Jordan Teze, die het seizoen als centrumverdediger inging, werd door Ruud van Nistelrooij op de rechterflank geposteerd. "Ramalho is echt een onrustige speler", oordeelt Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Hij zou juist de leider moeten uithangen en degene zijn die de rust bewaart."

Daar slaagt de Braziliaan niet in, stelt Perez, die ook zijn bedenkingen heeft bij het niveau van Obispo. "Ik vind Obispo een gekke verdediger. Hij doet gekke dingen. Ik houd niet van verdedigers die veel slidings maken. Die staan of verkeerd, of ze moeten iets herstellen", zegt hij. Perez mist een duidelijke lijn in het opbouwspel van de Eindhovenaren. "Ze willen Joey Veerman vrij krijgen, dat zie je. Alleen het tempo waarmee het gaat... Dat is zo laag."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie