Flekken zet zijn handtekening in Duitsland: 'Hij zit terecht bij Oranje'

Flekken zet zijn handtekening in Duitsland: 'Hij zit terecht bij Oranje'

13-09-2022 15:44
25

Mark Flekken lijkt SC Freiburg voorlopig trouw te blijven. De Nederlandse goalie heeft zijn contract namelijk verlengd bij de huidige nummer twee van Duitsland. Het is alleen niet duidelijk tot wanneer Flekken nu vastligt in Zuid-Duitsland.

Freiburg maakt normaal gesproken geen details bekend over de contracten van zijn spelers en dat is in dit geval niet anders. Het was al niet duidelijk tot wanneer het oude contract van Flekken liep en ook zijn nieuwe contractduur wordt niet naar buiten toe gecommuniceerd. Freiburg wil in ieder geval nog lang door met de Oranje-international.

"Mark is een grote steun voor ons en zit terecht in Oranje", vertelt sportief directeur Klemens Hartenbach. "Dit gebeurde allemaal in een relatief korte tijd, dat verbindt. Mark heeft alles wat een moderne keeper kenmerkt. De bal, bij zijn handen als zijn voeten, is altijd zijn vriend. We kijken ernaar uit om met hem te blijven werken."

Flekken geeft zelf ook uitleg waarom hij de samenwerking met zijn club wil verlengen. "De ontwikkeling hier bij Freiburg is meer dan positief, zowel voor het team als voor mij persoonlijk. Ik heb het gevoel dat ik hier op de goede plek zit en ben trots op wat we tot nu toe samen hebben bereikt."