Update: Real Madrid-hereniging in Griekenland na contractontbinding in Qatar

Update: Real Madrid-hereniging in Griekenland na contractontbinding in Qatar

16-09-2022 13:20
41

James Rodríguez en Al Rayyan SC zijn uit elkaar. In gemeenschappelijk overleg is het contract van de Colombiaan in Qatar ontbonden. Daarmee staat niets een overgang van Rodríguez naar Olympiakos nog in de weg.

Eerder werd er gesproken over een huurtransfer, maar Al Rayyan brengt donderdagmiddag naar buiten dat de wegen tussen club en speler scheiden. In Griekenland komkt Rodríguez Marcelo tegen, met wie hij tussen 2014 en 2017 en in het seizoen 2019/2020 samenspeelde bij Real Madrid. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de middenvelder zijn contract bij Olympiakos al getekend heeft en dat de medische keuring al achter de rug is.

Het avontuur van de 31-jarige Rodríguez in Qatar werd geen succes. In totaal speelde hij dertien competitieduels, waarin hij viermaal trefzeker was. Volgens Romano moet Cédric Bakambu de Colombiaan volgen. Bakambu komt over van Olympique Marseille en ook die deal is naar verluidt al in kannen en kruiken voor Olympiakos.

Update: James Rodríguez is officieel speler van Olympiakos. De Griekse topclub heeft de Colombiaan vrijdagmiddag gepresenteerd. Bij Olympiakos komt Rodríguez Marcelo tegen, met wie hij in twee periodes heeft samengespeeld bij Real Madrid.