Twee PSV'ers door de mangel bij ESPN: "Dit kan gewoon echt niet"

18 september om 15:35
Laatste update: 18 september om 15:41

PSV en Feyenoord staan gelijk in de rust, maar de wedstrijd valt vooral op vanwege de vele fouten. Mede door het natte veld gingen onder meer Philipp Max en Armando Obispo in de fout, zien Marciano Vink en Mario Been.

"Het is heel vreemd, zoveel fouten", reageert Vink bij ESPN. "Het veld zal daar ook wel invloed op hebben. Maar ik heb geen idee wat Max denkt bij die eerste goal. Hij denkt waarschijnlijk dat hij heel veel tijd heeft daar, maar dit kan gewoon echt niet. Doe gewoon iets. Dit was letterlijk de enige goede bal die Jahanbakhsh heeft gegeven in de eerste helft."

Bij de tweede goal van Feyenoord was het Obispo die de fout inging. Hij tikte de bal voor de voeten van Danilo, die daardoor de gelijkmaker binnen kon schieten. "Wat Obispo hier doet is gewoon onkunde. Als je een bal krijgt in de zestien meter, dan moet je die gewoon wegwerken. Maar uit een reflex steekt hij zijn been uit. Maar als je dit ziet dan denk je alleen maar: dit mag gewoon nooit gebeuren."

Over de goal van Branthwaite waren de verdedigers wel te spreken. "Dit is gewoon een fantastische goal. Met een natte schoen en een natte bal krijg je dat soort ballen. Erg goed gedaan van hem."