'Positief nieuws omtrent De Jong en Madueke, Mauro-revalidatie vertraagd'

20 september om 13:53
Laatste update: 20 september om 14:00

Luuk de Jong en Noni Madueke staan weer op het trainingsveld bij PSV. Het duo stond geruime tijd aan de kant met een blessure, maar traint sinds dinsdag weer individueel op De Herdgang.

Gevreesd werd dat Madueke pas na de winterstop weer in actie kan komen. Zijn revalidatie loopt voorpoedig, meldt het Eindhovens Dagblad. Met een beetje geluk kan de Engelsman voor de start van het WK nog in actie komen voor PSV. De Jong sluit naar verluidt voor de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen SC Cambuur weer aan bij de wedstrijdselectie. PSV houdt hierbij een kleine slag om de arm.

Tegenover de positieve berichten omtrent De Jong en Madueke, staat minder nieuws over Mauro Júnior. De Braziliaan kampt met een slepende liesblessure en is nog niet op de weg terug. Mauro is naar Brazilië afgereisd om daar verder te revalideren. PSV zorgt in diens vaderland voor externe hulp om de revalidatie te bespoedigen. Ook Marco van Ginkel en Olivier Boscagli zijn nog geblesseerd. Laatstgenoemde keert pas volgend kalenderjaar terug.