'Vennegoor of Hesselink wilde zelf solidair zijn aan De Jong en ook opstappen'

'Vennegoor of Hesselink wilde zelf solidair zijn aan De Jong en ook opstappen'

20 september - 22:55 Laatste update: 22:57
88

Jan Vennegoor of Hesselink wilde aanvankelijk ook opstappen bij PSV. Dat meldt Voetbal International. De technisch manager wilde solidair zijn aan zijn directeur John de Jong, maar hij overtuigde hem juist om te blijven.

Vennegoor of Hesselink was jarenlang dé rechterhand van John de Jong bij PSV. Als technisch manager fungeert de oud-spits als brug tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal van PSV. Voor die functie werkte Vennegoor of Hesselink als hoofdscout bij de Eindhovenaren.

Na het vertrek van De Jong, vanwege een gebrek aan vertrouwen vanuit de raad van commissarissen, besloot Vennegoor of Hesselink dat hij solidair wilde zijn aan zijn directeur. Maar De Jong vond dit geen goed idee en hij heeft naar verluidt zo lang op zijn technisch manager ingepraat, dat hij alsnog besloot om te blijven bij PSV. Vennegoor of Hesselink speelde in zijn actieve loopbaan als voetballer ook lange tijd bij de Eindhovenaren.

Het vertrek van De Jong zou een gevolg zijn van een interne machtscrisis, waarbij de dagelijkse leiding en de raad van commissarissen recht tegenover elkaar staan. Een opvolger voor de vertrokken technisch directeur heeft PSV nog niet gevonden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie