Brazilië mag het laten zien tegen Ghana: check de odds van Antony en Neymar!

23 september om 10:00
Laatste update: 23 september om 11:31

ADVERTORIAL - Alle Europese landen spelen deze week Nations League-voetbal, maar buiten Europa worden vrijdag vriendschappelijke interlands afgewerkt. Om 20.30 uur Nederlandse tijd trappen Brazilië en Ghana af ter voorbereiding op het WK in november. Bookmaker Unibet heeft fraaie odds klaarstaan voor de ploeg van Antony en Neymar!

Tien wedstrijden, dertig punten

Brazilië en Ghana swingen allebei op het eigen continent en lieten in de laatste vijf wedstrijden geen punten morsen. De twee landen speelden al twee keer eerder tegen elkaar en beide keren wisten de Brazilianen een 1-0 overwinning te boeken. Volgens de bookmakers is Brazilië, dat ook favoriet is om het WK in Qatar te winnen, de grote favoriet in deze wedstrijd met een odd van 1.18 om te winnen. De Ghanezen hebben een odd van maar liefst 18.00 om te stunten in Brazilië.

Voor menig Nederlander zal bij het Braziliaans elftal vooral naar Antony worden gekeken. De Braziliaan maakte deze zomer voor een recordbedrag de overstap naar Manchester United en wist direct te scoren bij zijn debuut tegen Arsenal. Als de oud-Ajacied tegen Ghana weet te scoren, krijg je 2.28 keer je inleg terug. Opent Antony de score? Daar staat een fraaie odd op van 5.20!

Een andere Braziliaan in vorm is Neymar jr. De ster van Paris Saint-Germain kende enige tijd een moeilijke periode bij de club, maar is terug van weggeweest met maar liefst acht goals en zeven assists in de laatste acht wedstrijden. De duurste speler aller tijden is van grote waarde voor PSG en laat het wekelijks zien op de Franse velden. Een treffer van de inmiddels 30-jarige aanvaller kent een odd van 1.68. Maakt Neymar de laatste goal van de wedstrijd? Dan pak je 3.50 keer je inzet!

Brazilië wist in de laatste vijf wedstrijden maar liefst achttien keer te scoren. Vallen er in de wedstrijd tegen Ghana vier of meer treffers? Dan pak je 2.75 keer je inleg! Liever de correcte uitslag voorspellen? Wij gaan er van uit dat Brazilië weinig moeite kent met Ghana en een 3-0 zege over de streep trekt. Voor die uitslag pak je 6.40 keer je inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust