Brazilië favoriet, Oranje outsider: check de WK-outrights van bookmaker Unibet!

Brazilië favoriet, Oranje outsider: check de WK-outrights van bookmaker Unibet!

16-11-2022 12:00 Laatste update: 12:02
0

ADVERTORIAL - Het WK in Qatar komt steeds dichterbij: op zondag 20 november trappen gastland Qatar en Ecuador het mondiale landentoernooi af. Wie mag zich vanaf december vier jaar lang wereldkampioen noemen? Bookmaker Unibet heeft een aantal fraaie outrights klaarstaan voor dit voetbalspektakel en wij lichten deze graag voor je uit. 

Grootste kans op een Zuid-Amerikaanse wereldtitel

Brazilië swingt de laatste tijd als vanouds en is bij de bookmakers de grote favoriet om het WK binnen te slepen. Met uitblinkers Neymar, Antony en Vinícius Júnior in de gelederen lijkt geen verdediging opgewassen tegen de Goddelijke Kanaries. Bookmaker Unibet geeft een odd van 4.90 op een WK-zege van Brazilië.

Achter Brazilië staat Argentinië in de pikorde. La Albiceleste hoopt na 36 jaar weer eens een wereldtitel in de wacht te slepen. De ogen zullen vooral gericht zijn op de absolute vedette Lionel Messi, die in Qatar aan zijn 'Last Dance' gaat beginnen. De superster van Paris Saint-Germain is de bestuurder van de ware vechtmachine die het Argentijnse elftal de laatste jaren is geworden. Unibet geeft je 6.50 voor een Argentijns wereldkampioenschap.

Frankrijk hoogst genoteerde Europese kanshebber, Oranje als gevaarlijke outsider voor België

Frankrijk kent een odd van 8.00 voor een wereldkampioenschap en doet zeker niet onder met sterren als Karim Benzema, Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé. Na Les Bleus volgen Spanje (9.50), Engeland (10.50) en Duitsland (12.50). Als nummer zeven vinden we het Nederlands elftal terug.

Oranje boekte dit jaar goede resultaten in de Nations League, maar wordt dus toch meer als outsider gezien door de bookmakers. De ploeg van Louis van Gaal krijgt een odd van 16.00 toebedeeld om het WK voor het eerst in de geschiedenis te winnen. Dat is nog meer kans dan buurland België, waar je liefst twintig keer je inzet voor krijgt wanneer de Rode Duivels er met de eindzege vandoor gaan.

Unibet geeft 5 miljoen weg bij winst Oranje

Ben je ervan overtuigd dat het laatste eindtoernooi van Van Gaal het Nederlands elftal zijn eerste WK-titel ooit gaat bezorgen? Dan is de speciale promotie van Unibet er een voor jou! Meedoen met de actie is eenvoudig. Plaats een weddenschap op Oranje van minimaal 5 euro, en ding mee naar één van de prijzen. Zo geeft Unibet onder andere één keer 2.5 miljoen euro weg en 10 x 100.000 bij een Oranje eindzege!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s