Spanje en Portugal willen koppositie houden in Nations League: mooie boosted odds

24 september om 12:00
Laatste update: 24 september om 12:37

ADVERTORIAL - Spanje en Portugal gaan zaterdagavond proberen om de eerste twee plekken in Groep 2 nog steviger in handen te krijgen. Portugal neemt het in een uitwedstrijd op tegen Tsjechië en Spanje speelt in Zaragoza tegen Zwitserland. Bookmaker Unibet heeft weer een paar mooie odds klaarstaan voor overwinningen en doelpuntenmakers bij de Zuid-Europese landen!

Tsjechië - Portugal

De Portugezen staan op de tweede plaats in de poule met één punt achterstand op groepshoofd Spanje. Tsjechië staat met vier punten derde in de poule. De Tsjechen maakten indruk op het laatste EK door onder andere Nederland uit het toernooi te spelen en in de Nations League werd al gelijkgespeeld tegen Spanje. De Portugezen verloren hun laatste wedstrijd met 1-0 van Zwitserland, maar daarvóór werden de Tsjechen al met 2-0 verslagen. Denk je dat Portugal ook dit keer van Tsjechië wint? Dan krijg je 1.73 keer je inzet terug. Kan Tsjechië stunten in eigen huis? Dan pak je een mooie odd van 5.25!

Met zeven goals uit vier wedstrijden kent Portugal tot nu toe een doelpuntrijke Nations League-campagne. Ook bookmaker Unibet is dat niet ontgaan. Denk jij dat de absolute superster Cristiano Ronaldo een goal maakt? Dan ontvang je een odd van 2.10, maar maakt hij het eerste doelpunt, dan krijg je een boosted odd van 4.75 keer je inzet! Ook voor een goal van Bruno Fernandes staat een mooie boosted odd. Voor een goal van de middenvelder krijg je 4.00 keer je inzet! 

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg een odd van 50.00 voor een Oranje-zege op België!

Spanje - Zwitserland

Groepshoofd Spanje neemt het zaterdagavond op tegen hekkensluiter Zwitserland. De Zwitsers staan op drie punten nadat ze hun laatste drie wedstrijden in de Nations League allemaal verloren. Spanje is tot nu toe ongeslagen in groep 2 en staat daarmee bovenaan met acht punten. Denk jij dat de Spanjaarden ook Zwitserland aan de kant kunnen zetten? Dan ontvang je een odd van 1.47. Gaat Spanje dit eenvoudig af en scoren ze in beide helften? Dan staat daar een odd van 2.43 voor. Bij winst van Zwitserland krijg je 7.30 keer je inzet terug.

Qua doelpuntenmakers is Álvaro Morata een uit het oog springende naam. De Spanjaard scoorde tot nu toe twee keer in de Nations League. Denk je dat hij tegen Zwitserland direct uit de startblokken schiet en het eerste doelpunt maakt? Dan zet Unibet daar een mooie boosted odd van 6.00 tegenover! Maar de spits die in de Spaanse competitie in vorm is, is Borja Iglesias. Hij scoorde tot nu toe zes goals in evenveel wedstrijden in LaLiga. Gaat hij ook scoren bij zijn debuut voor de Spaanse ploeg? Dan ontvang je een mooie odd van 2.43.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust