België als laatste test voor Nederland richting het WK: mooie odds voor Oranje

België als laatste test voor Nederland richting het WK: mooie odds voor Oranje

25 september - 15:00
0

ADVERTORIAL - Zondagavond gaan België en Nederland uitvechten wie de winnaar wordt van groep 4 in de Nations League. Oranje staat er uitstekend voor en de kans is groot dat de ploeg van bondscoach Louis van Gaal als groepshoofd zal eindigen. Bookmaker Unibet heeft voor deze wedstrijd weer een aantal mooie odds klaar staan en we presenteren alvast een paar mooie tips.

Nederland kende een goede generale repetitie voor de wedstrijd tegen de Belgen. Donderdag werd op kinderlijk eenvoudige wijze Polen al aan de kant gezet. Ook België wist donderdag te winnen in de Nations League, de ploeg van bondscoach Roberto Martínez pakte drie punten tegen Wales. De wedstrijd tussen Nederland en België zal tevens het laatste duel zijn voordat beide ploegen zich gaan voorbereiden op het WK in Qatar. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Bij bookmaker Unibet is het Nederlands elftal de kleine favoriet voor de wedstrijd zondag. Als de ploeg van Van Gaal de overwinning binnen sleept, dan krijg je daar 2.20 keer je inzet voor terug. Bij een gelijkspel staat er een odd van 3.75 en voor een overwinning van de Belgen krijg je een odd van 3.15. Beide teams maken in de Nations League ook een hoop doelpunten. Nederland scoorde al dertien doelpunten en België maakte er elf. Denk je dat beide teams ook zondag tot scoren komen? Dan ontvang je een mooie odd van 1.65.

De spelers in vorm bij beide ploegen zijn Cody Gakpo en Kevin de Bruyne. De aanvaller van PSV maakte tot nu toe acht doelpunten in de competitie en ook donderdag tegen Polen kwam hij tot scoren. Gakpo is op schot de laatste weken en lijkt ook zijn plekje in Oranje veilig te hebben gesteld. Lukt het de buitenspeler van de Eindhovenaren ook om tegen de stugge Belgen te scoren? Dan krijg je een hele mooie odd van 3.30!

De Bruyne maakte als aanvoerder bij de Belgen tot nu toe ook veel indruk. In de laatste wedstrijd tegen Wales scoorde middenvelder van Manchester City en gaf hij nog een assist. Dat is geen enorme verrassing meer, aangezien hij bij zijn club al zes assists gaf in de Premier League. Voor een goal van De Bruyne tegen Nederland krijg je bij Unibet krijg je maar liefst 4.25 keer je inzet terug. Denk je dat hij eerder een assist zal geven? Dan krijg een odd van 3.20

Rondom De Bruyne en Gakpo staat ook nog een mooie boosted odd klaar op Unibet. Als of Gakpo of De Bruyne een goal maakt, dan ontvang je een verhoogde odd van 4.50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s