Mooi nieuws voor PSV: als alles meezit, keert De Jong snel terug bij de selectie

23 september om 17:58

Als alles meezit, kan PSV direct na de interlandbreak weer beschikken over aanvoerder Luuk de Jong. De spits zet goede stappen in zijn revalidatie en heeft zijn pijlen nu gericht op het uitduel bij SC Cambuur.

PSV moest het in de afgelopen weken zonder De Jong doen, doordat hij met een kuitblessure het veld verliet tegen Rangers FC. De captain hoopt echter snel zijn rentree te kunnen maken. "Ik ben bezig met mijn revalidatie en maak goede stappen", vertelt De Jong tegenover de clubkanalen. "Ik hoop spoedig weer terug te zijn bij het team. Het blijft altijd lastig, een spierblessure. We moeten het dus rustig aan blijven kijken."

Later vertelt De Jong dat hij zich nu richt op een specifieke wedstrijd. "Na de interlandbreak gaan we op bezoek bij Cambuur, daar hoop ik bij te zijn. Maar wat ik al zei: het is bij spierblessures altijd moeilijk om het in te schatten. Ik hoop dus bus bij Cambuur erbij te zijn, maar anders verwacht ik dat het daarna gebeurt."

In de selectie van PSV is De Jong eigenlijk de enige echte pure spits, waardoor zijn terugkeer zeer welkom is voor trainer Ruud van Nistelrooij.