Fledderus 'wil niet reageren' op interesse van PSV, maar laat toch kort iets los

Fledderus 'wil niet reageren' op interesse van PSV, maar laat toch kort iets los

28 september - 18:03
95

Mark-Jan Fledderus noemt de interesse die PSV in hem toont 'geen issue'. Voor de rest wil de technisch directeur van FC Groningen weinig kwijt over het nieuws. PSV zoekt naar een nieuwe td en Fledderus staat op de Eindhovense lijst. 

De Telegraaf maakte recent bekend dat Fledderus op de nominatie staat om aan de slag te gaan bij PSV. Dat was voor RTV Noord reden om contact te zoeken met de directeur van Groningen, die er echter weinig over kwijt wilde. "Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren", zegt hij.

"Het enige wat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen. Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel aan de lijn. Op dit moment is het geen issue in ieder geval", besluit Fledderus.

PSV denkt erover om hoofd scouting Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber door te schuiven naar een technische functie, nu John de Jong vertrokken is. De Eindhovenaren willen echter ook een 'ervaren man' in het technisch hart neerzetten. Fledderus is daar één van de kandidaten voor, samen met Jordy Zuidam en Gretar Steinsson.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie