ADO krijgt lucht van de gemeente: één ouder mag één kind meenemen tegen Jong PSV

ADO krijgt lucht van de gemeente: één ouder mag één kind meenemen tegen Jong PSV

29 september - 12:43
30

Bij ADO Den Haag mogen op de Lex Schoenmaker tribune weer meer supporters plaats nemen, meldt burgemeester Jan van Zanen. Elke ouder die in dat familievak gaat zitten mag weer één kind meenemen naar de wedstrijd. Deze versoepeling gaat in vanaf de wedstrijd van vrijdag tegen Jong PSV.

Bij ADO Den Haag ging de rem op het toeschouwersaantal na verschillende incidenten met de supporters. Zo waren er verschillende rellen rondom de finale van de play-offs in mei tegen Excelsior. Uit onderzoek bleek ook dat de beveiliging van het stadion niet op orde was, omdat bijvoorbeeld hooligans met een stadionverbod gewoon naar de wedstrijden konden. De club kreeg daardoor sancties opgelegd. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd zonder publiek gespeeld en daarna waren enkel nog seizoenskaarthouders welkom.

Volgens de gemeente zijn de eerste wedstrijden met deze nieuwe regels goed verlopen en kan er dus een versoepeling plaatsvinden. Één ouder mag nu met één kind weer een kaart kopen, mochten ook hier geen problemen uitkomen dan is de volgende stap dat seizoenskaarthouders één gast een kaartje kunnen laten kopen. Onder welke voorwaarden het stadion weer volledig open zou kunnen is nog onduidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie