Manchester City moet vrezen: 'Erling wil zich in alle topcompetities bewijzen'

Manchester City moet vrezen: 'Erling wil zich in alle topcompetities bewijzen'

30 september - 07:45
21

Erling Haaland speelt maximaal vier seizoenen bij Manchester City, stelt vader Alf-Inge Haaland. Haaland senior weet dat zijn zoon zich in elke topcompetitie wil bewijzen.

Haaland verruilde afgelopen zomer Borussia Dortmund voor City, waar hij een contract tekende tot de zomer van 2027. In de documentaire Haaland: The Big Decision speculeert Alf-Inge Haaland over de toekomstplannen van zijn zoon. "Ik denk dat Erling zich in alle topcompetities wil bewijzen. In dat geval kan hij maximaal drie à vier seizoenen bij City blijven."

"Erling zou bijvoorbeeld na zijn tweeënhalf jaar in Duitsland ook tweeënhalf jaar in Engeland kunnen spelen en dan ook in Spanje, Italië en Frankrijk, toch?", zegt zijn vader, die tussen 2000 en 2003 voor The Citizens uitkwam, met een knipoog. "Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt." 

Bij Dortmund kon Haaland wegens een speciale transferclausule voor zestig miljoen euro worden opgehaald. De verhalen gaan dat er in zijn contract bij City een soortgelijke constructie is opgenomen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie