Alle ogen op Haaland en De Bruyne; goals en assists geboost!

Alle ogen op Haaland en De Bruyne; goals en assists geboost!

02-10-2022 12:00

ADVERTORIAL - Een wedstrijd waar al wekenlang naar wordt uitgekeken staat voor de deur: Manchester City - Manchester United. Weet de ploeg van Erik ten Hag opnieuw alles en iedereen te verbazen of geeft de klasse van de sterren van The Citizens de doorslag? Bookmaker Unibet heeft een paar mooie weddenschappen geboost!

De cijfers van City-spits Erling Braut Haaland spreken natuurlijk voor zich. De Noor kent een ongekende start van zijn Premier League-loopbaan en maakte al 11(!) goals in zeven duels. In de Champions League voegde Haaland daar nog eens drie goals in twee wedstrijden aan toe. Het is dan ook niet gek om wederom één of zelfs meerdere goals van de spits te verwachten. Unibet heeft de volgende weddenschap van een hogere odd voorzien:

- Haaland maakt minstens 3 goals: 13.50

Maar Haaland kan het niet alleen en is natuurlijk deels afhankelijk van goede aanvoer. Nu zit dat met de aanwezigheid van Kevin De Bruyne natuurlijk wel goed. De Belg gaf dit seizoen al zes assists in acht Premier League-duels en in de Champions League deed hij dit in twee duels ook nog twee keer. De odd voor een assist én een goal zijn bij Unibet nu verhoogd en De Bruyne liet vorige week tegen Wales zien dat dat geen enkel probleem voor hem is.

- De Bruyne scoort en geeft een assist: 8.00

Maar het is natuurlijk niet alleen maar Manchester City dat de klok slaat; ook voor Manchester United is er een mooie boost beschikbaar. Marcus Rashford lijkt de aangewezen spits van manager Erik ten Hag en maakte drie goals in zes Premier League-wedstrijden, sinds hij de voorkeur krijgt boven Cristiano Ronaldo. Als de Engelse aanvaller de score opent in het Etihad Stadium, staat daar een geweldige odd tegenover!

- Rashford maakt het eerste doelpunt: 17.00 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.