De voordelen van wedden bij Unibet: de snelste uitbetalingen!

25 juli 2022 om 16:45

ADVERTORIAL - De Nederlandse kansspelmarkt heeft er weer een aanbieder bij. Unibet is terug van weggeweest en biedt de Nederlandse speler een hoop nieuwe voordelen. Zo is het gemakkelijk om je behaalde winst uit te cashen en nog beter, het bedrag staat binnen no-time op je rekening. Bij Unibet heb je namelijk de snelste uitbetalingen!

Hoe gaat het in zijn werk?

In 90% van de gevallen zorgt Unibet ervoor dat je je bedrag binnen enkele minuten op je rekening hebt, en dat is natuurlijk wel een heel fijne feature. Op de écht grote bedragen zit vaak nog een extra check en dan kan het voorkomen dat je iets langer op je bedrag moet wachten. 

Zorg er wel voor dat je je eerste storting via iDeal doet, want in dat geval heeft Unibet direct het juiste rekeningnummer waarnaar het gewonnen saldo overgemaakt kan worden. Win jij komend weekend een mooi rijtje? Dan kan je dus direct van de winst genieten!

Snelste van Nederland

Unibet durft het dus wel aan om te stellen dat het de snelst uitbetalende bookmaker van Nederland is en alleen al daarom is het handig om een accountje bij ze te openen. Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust