Gakpo baalt van 'PSV-onwaardig' PSV: 'Niemand gaf thuis, dramatisch wedstrijd'

Gakpo baalt van 'PSV-onwaardig' PSV: 'Niemand gaf thuis, dramatisch wedstrijd'

01-10-2022 18:35
51

Cody Gakpo is zeer ontstemd door de harde nederlaag van PSV bij SC Cambuur (3-0). De aanvoerder van de Eindhovenaren noemt het 'PSV-onwaardig', wat de bezoekers op de mat legden.

PSV en Cambuur gingen met een 0-0 tussenstand rusten. Na rust werd de ploeg van Ruud van Nistelrooij compleet overklast. "Vandaag was gewoon niet goed", steekt Gakpo van wal tegenover ESPN. "Niemand gaf thuis, het was onder de maat. Een dramatische wedstrijd van onze kant", concludeert hij. De buitenspeler wijt de nederlaag niet aan een gebrek aan energie. "Wat ik zeg, we gaven niet thuis. Dat mag gewoon niet gebeuren."

"Het was PSV-onwaardig, we moeten ons herpakken", richt Gakpo zich alweer op voor het Europa League-duel met FC Zürich van aanstaande donderdag. "In de rust was er nog niet veel aan de hand. We moesten beter veldspel vertonen. Dan komen we zo de kleedkamer uit en lopen we achter de feiten aan", doelt hij op de openingstreffer van Silvester van der Water in minuut 54.

Gakpo ontkent dat de deceptie tegen Cambuur iets zegt over het huidige PSV. "Dat is ook voetbal. Tegen Feyenoord was het goed en nu was het onder de maat. Dat mag niet meer voorkomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie