'Napoli krijgt ongunstig nieuws uit ziekenboeg in aanloop naar treffen met Ajax'

'Napoli krijgt ongunstig nieuws uit ziekenboeg in aanloop naar treffen met Ajax'

02-10-2022 20:17
45

Ajax lijkt geen rekening te hoeven houden met spits Victor Osimhen, in aanloop naar de Champions League-clash met Napoli. De Nigeriaanse doelpuntenmaker heeft nog altijd niet getraind sinds hij kampt met een hamstringblessure.

Een maand geleden werd duidelijk dat Osimhen met een kwetsuur kampt. Het was toen al de vraag of hij het treffen met Ajax zou gaan halen. Nu lijkt daar meer duidelijkheid over te zijn. Italiaanse media weten dat Osimhen de groepstraining nog altijd niet heeft hervat, waardoor de kans klein is dat hij mee kan gaan naar Amsterdam.

Voor Napoli is het uiteraard een gemis als Osimhen niet van de partij is. Vorig seizoen was hij goed voor achttien goals en ook in de huidige voetbaljaargang presteerde de lange aanvaller goed. Napoli heeft echter ook al bewezen dat het zonder Osimhen kan. Alle duels van de afgelopen weken, zonder de international, werden namelijk gewonnen.

Ajax en Napoli staan dinsdag tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Een goed resultaat is voor beide ploegen cruciaal met het oog op overwintering in de Champions League.