'Martínez klimt in hiërarchie: Argentijn houdt tirade in rust Manchester Derby'

'Martínez klimt in hiërarchie: Argentijn houdt tirade in rust Manchester Derby'

04-10-2022 09:40 Laatste update: 16:34
116

Lisandro Martínez heeft volgens verschillende Engelse media heel duidelijk van zich laten horen in de rust van de Manchester Derby. Samen met onder meer Bruno Fernandes zou de oud-Ajacied het woord hebben genomen in de rust - en dat ging er hard aan toe.

In de rust stond het al 4-0 voor de thuisploeg Manchester City en daardoor besloten Fernandes en Martínez het woord te nemen. De Portugese aanvoerder hield het nog netjes en wilde voornamelijk verbeterpunten aangeven. Toen Martínez aan zijn zegje begon barstte de kleedkamer bijna uit elkaar van het geluid. Volgens de Engelse media schrokken mensen op de gang van het Etihad Stadium zelfs van het lawaai dat uit de kleedkamer van Manchester United kwam.

Afgelopen zomer maakte de Argentijn Martínez de overstap van Ajax naar Manchester United. De verdediger maakt indruk in zijn eerste duels bij de club van manager Erik ten Hag en hij zou dan ook snel in de hiërarchie zijn geklommen. Volgens onder andere The Telegraph, zou hij een belangrijke speler zijn in de kleedkamer. Daarnaast zou hij zich bekommeren om jeugdspelers uit de opleiding van de club.

Martínez is inmiddels uitgegroeid tot vaste basisspeler bij Manchester United. De laatste wedstrijden vormde hij steevast het centrale duo samen met Raphaël Varane. De Franse compagnon van Martínez raakte in de eerste helft geblesseerd, maar die blessure lijkt niet ernstig. Volgens Ten Hag had hij zelfs verder kunnen spelen bij een gunstigere stand.