FC Volendam komt met statement: club schorst Tayrell Wouter

FC Volendam komt met statement: club schorst Tayrell Wouter

4 oktober - 15:39
117

FC Volendam heeft in een statement gereageerd op de verhalen rondom Tayrell Wouter. De twintigjarige speler van de club wordt verdacht van zware mishandeling van een vrouw in een nachtclub in Amsterdam. FC Volendam heeft besloten hem per direct te schorsen.

'FC Volendam heeft met speler Tayrell Wouter gesproken na het incident in de nacht van 16 op 17 juli jongstleden In Club Air te Amsterdam', vertelt de club in het statement. 'Wouter heeft tegenover FC Volendam aangegeven dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan enige strafbare handeling. De club heeft Wouter met onmiddellijke ingang geschorst, in afwachting van het politieonderzoek.'

Wouter zou zich maandag zelf bij de politie hebben gemeld, nadat hij zich herkende op de politiebeelden. Het incident speelde rondom een twintigjarige vrouw, die na meerdere versierpogingen van een persoon aangaf dat ze daar niet van gediend was. Ze werd daarna door de twee personen aangevallen. Ze brak haar kaak en haar kies en ze bleek een losse voortand te hebben. De vrouw werd geopereerd en kreeg acht schroeven in haar kaak gezet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie