Ajax heeft geen trek in Napoli-shirts en zorgt voor 'zeer onsportieve' beelden

Ajax heeft geen trek in Napoli-shirts en zorgt voor 'zeer onsportieve' beelden

5 oktober - 12:36 Laatste update: 13:22
341

De kansloze nederlaag tegen Napoli hakt erin bij Ajax. Na afloop van het Champions League-duel weigerden de spelers een shirtjesruil met de Italiaanse opponent, meldt CalcioNapoli24 op basis van eigen beeldmateriaal.

Ajax had niets te vertellen tegen het dominante Napoli, dat met een 1-6 overwinning vertrok uit de Johan Cruijff Arena. Naast de drie punten hadden de Italianen ook een aantal tenues van de Amsterdammers willen meenemen, maar ze kwamen van een koude kermis thuis.

Op beelden is te zien dat een staflid van Napoli zich bij de kleedkamer van Ajax meldt om - zoals te doen gebruikelijk in de Champions League - een aantal shirts te ruilen. Daar werd echter vriendelijk voor bedankt vanuit het Amsterdamse kamp.

De werknemer van Ajax zou de Napoli-shirts wel naar de kleedkamer hebben gebracht, maar kwam even later terug met de boodschap dat de gedesillusioneerde spelers er geen trek in hadden. 'Het lijdt geen twijfel dat de nederlaag hard was, maar de keuze blijft zeer onsportief', stelt CalcioNapoli24.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie