PSV en Feyenoord favoriet bij Unibet, ook Lazio maakt indruk op spelers

PSV en Feyenoord favoriet bij Unibet, ook Lazio maakt indruk op spelers

06-10-2022 17:00 Laatste update: 17:03

ADVERTORIAL - PSV en Feyenoord mogen donderdag de Nederlandse eer herstellen in de Europa League. De ploeg van Ruud van Nistelrooij gaat op bezoek bij FC Zürich, terwijl Feyenoord naar Denemarken afreist voor een ontmoeting met FC Midtjylland. Wij zochten uit wat de spelers bij bookmaker Unibet verwachten van deze twee belangrijke Europese wedstrijden!

PSV en Feyenoord favoriet in uitduels: 6 keer je inzet met wedcombo!

In de 1x2 odds (simpelweg, wie wint er?) zijn PSV en Feyenoord volgens de spelers van Unibet favoriet tegen FC Zürich en FC Midtjylland. PSV speelde eerder gelijk tegen FK Bodø/Glimt en maar liefst 79% van de spelers denkt dat de ploeg van Ruud van Nistelrooij aan het langste eind trekt in Zwitserland. Lukt dat, dan pak je 1.56 keer je inzet! Feyenoord wordt ook als favoriet bestempeld, met 62% van de spelers die aan een overwinning van de Rotterdammers denkt, waar een odd van 2.20 op staat.  

Feyenoord werd in de eerste groepswedstrijd van de mat geveegd door SS Lazio. Spelers van Unibet zijn dat niet vergeten en maar liefst 98% van de spelers rekent op een Italiaanse overwinning op Sturm Graz, dat maar liefst met 6-0 van Feyenoord verloor. Door deze drie bets te spelen pak je maar liefst zes keer je inzet!

Weinig doelpunten voor Eindhovenaren

Als we in de statistieken van PSV in de Europa League duiken, zien we dat de Eindhovenaren maar weinig aan scoren toekomen. In de laatste elf wedstrijden werd maar liefst tien keer minder dan drie keer gescoord, waardoor een odd van 1.45 voor minder dan 2.5 doelpunten aan de kant van PSV aantrekkelijk is. Het Portugese Braga won in de laatste zeven wedstrijden altijd wel één helft en kan dat tegen Union Sint-Gillis weer voor elkaar krijgen. Daar staat een odd van 1.40 voor klaar. 

Het AS Roma van José Mourinho staat tegenover Real Betis en I Giallorossi hebben een Conference League-titel op zak. De Romeinen scoorden maar liefst twaalf keer in de eerste helft in de laatste zeventien wedstrijden. Lukt het Roma opnieuw? Dan pak je 1.72 keer je inleg. Gecombineerd leveren deze drie bets 3.49 keer je inzet op!


Nog géén account bij Unibet? Registreer je via deze link en ontvang €40 aan Free Bets na je eerste €10 inzet! Let op: alléén voor spelers van 24 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.