'Ik hoor in de selectie niemand praten over het feit dat we nog ongeslagen zijn'

'Ik hoor in de selectie niemand praten over het feit dat we nog ongeslagen zijn'

5 oktober - 17:58
113

AZ is als enige Nederlandse club nog geheel ongeslagen dit seizoen, maar daar heeft niemand het over in de Alkmaarse selectie. Dat stelt verdediger Pantelis Hatzidiakos, die wel denkt te weten waarom het AZ van nu zo veel beter is dan dat van een jaar geleden.

AZ speelt donderdag thuis tegen Apollon Limasol. De ploeg van Pascal Jansen kan met een goed gevoel toewerken naar dat duel: het staat momenteel namelijk eerste in de Eredivisie en ook in zijn Conference League-poule. De goede resultaten zijn echter geen onderwerp van gesprek binnen de AZ-selectie. "Ik hoor niemand praten over het feit dat we ongeslagen zijn", wordt een duidelijke Hatzidiakos geciteerd door het Algemeen Dagblad.

"We proberen onszelf steeds een beetje beter te maken, want de enige die ons zou kunnen stoppen zijn we zelf", gaat de Griekse verdediger overtuigend verder. "We hebben er ook niks aan dat we op dit moment bovenaan staan."

Hatzidiakos denkt wel te weten waarom AZ nu een stuk verder is dan vorig seizoen. "De samenstelling van de selectie is beter denk ik. Afgelopen zomer hebben we op het trainingskamp een gesprek gehad met z’n allen en doelen afgesproken voor het komende seizoen. Daar zijn we tijdens de interlandbreak op teruggekomen. Het is goed om te zien dat veel spelers dan hun mening geven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie