'Van Nistelrooij grijpt in na Cambuur-echec en voert vier wijzigingen door'

'Van Nistelrooij grijpt in na Cambuur-echec en voert vier wijzigingen door'

06-10-2022 11:12
139

Ruud van Nistelrooij gooit de basisopstelling van PSV op de schop voor het Europa League-duel met FC Zürich. Jarrad Branthwaite, Joey Veerman, Guus Til en Ismael Saibari zitten donderdagavond op de bank.

Dat blijkt uit de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad. PSV verloor afgelopen weekend met 3-0 van SC Cambuur, waardoor Van Nistelrooij reden ziet om in te grijpen. Naar verluidt staan André Ramalho, Yorbe Vertessen, Érick Gutiérrez en Anwar El Ghazi aan de aftrap. Xavi Simons behoudt zijn basisplaats, maar zakt een linie terug. De spelmaker wordt opgesteld als aanvallende middenvelder, met Gutiérrez en Ibrahim Sangaré erachter.

PSV heeft, doordat de wedstrijd tegen Arsenal is uitgesteld, pas één groepsduel afgewerkt. In eigen huis werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen FK Bodø/Glimt. Volgende week komt Zürich, hekkensluiter in de Zwitsere competitie, naar Eindhoven.

Vermoedelijke opstelling PSV:
Benítez; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Simons, Gutiérrez; El Ghazi, Vertessen, Gakpo

Feyenoord
Arne Slot wijzigt zijn elftal tegen FC Midtjylland op één positie ten opzichte van de remise in Nijmegen tegen NEC (1-1). Lutsharel Geertruida begint naar verluidt aan het duel. Zijn basisplaats gaat ten koste van Marcus Pedersen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Dilrosun, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi