Gakpo tempert feestvreugde bij PSV: 'Daar ben ik zeker niet blij mee'

Gakpo tempert feestvreugde bij PSV: 'Daar ben ik zeker niet blij mee'

06-10-2022 21:47
96

Cody Gakpo is content met de overwinning van PSV op FC Zürich, maar tegelijkertijd ziet hij nog genoeg ruimte voor verbetering. Onder andere de balvastheid van zijn ploeg is iets dat de aanvoerder nog beter wil zien.

"We waren alweer een stuk beter, maar ik denk dat we nog sterker aan de bal kunnen zijn", vertelt een kritische Gakpo tegenover ESPN. "Zeker in de tweede helft werden we wat slordiger en uiteindelijk krijgen we dan ook een tegendoelpunt. Daar ik ben ik niet blij mee en dat is voor mij wel een smetje op deze wedstrijd. In zulke wedstrijden moet je laten zien dat je ook de nul kan houden, wanneer alles meezit."

Wedden

Meer odds

Gakpo reflecteert ook op zijn rol in de laatste wedstrijden van PSV. De Eindhovenaren leden een aantal keer puntverlies, met als dieptepunt de met 3-0 verloren wedstrijd van zaterdag tegen SC Cambuur. "Ik probeer altijd als eerst naar mijzelf te kijken, ook met die wedstrijd. Iedereen speelde afgelopen zaterdag niet naar hun kunnen en daar hoor ik ook bij. Dan moet ik gewoon laten zien dat ik met het team oppeppen of dat ik qua inzet en mentaliteit voorop in de strijd kan gaan."