Wormuth 'beetje verbaasd' door eigen zaakwaarnemer: 'Niet met hem over gehad'

Wormuth 'beetje verbaasd' door eigen zaakwaarnemer: 'Niet met hem over gehad'

7 oktober - 10:12
9

Frank Wormuth werd deze week verrast door een aantal gepeperde uitspraken van zijn zaakwaarnemer over de nijpende situatie rondom FC Groningen. De trainer erkent dat het nog niet lekker loopt.

Zaakwaarnemer Roderik van Kerkhof haalde in de podcast Boost Eleven snoeihard uit naar de lokale media, die allemaal 'depressief' zouden zijn. 'Of ze drinken allemaal liters azijn of ze hebben er geen verstand van. Tot andere conclusies kan ik niet komen.' Ook liet Van de Kerkhof doorschemeren dat het binnen de technische staf niet goed zit.

"Het is zijn mening en ik heb daar niet met hem over gesproken. Ik was een beetje verbaasd, maar het heeft niks met mij te doen", reageert Wormuth tegenover RTV Noord. "Ik houd me aan positieve dingen vast. Deze ploeg is nu het middelpunt van mijn werk."

Wormuth begrijpt wel waar de onvrede vandaan komt. "We hebben veel veranderd en daardoor krijg je te maken met spelers die teleurgesteld zijn, maar ik moet door. Laten we over een half jaar nog eens weer praten. Dan hoop ik dat jullie zeggen dat ik gelijk heb gehad. Ik zie hoe de ploeg zich ontwikkelt, maar ook dat ze nog niet alles op het veld laten zien. Daar werken we aan."

Vrijdagavond speelt FC Groningen tegen RKC Waalwijk. Het is een 'must-win-wedstrijd', weet Wormuth. "In de situatie waarin we zitten dan moet je deze thuiswedstrijd winnen, want daarna nemen we het op tegen FC Twente en PSV, die hoger aangeschreven staan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie