Opmerkelijk gerucht uit Spanje: Sevilla wil Ocampos vervroegd terughalen

Opmerkelijk gerucht uit Spanje: Sevilla wil Ocampos vervroegd terughalen

07-10-2022 14:47
82

Lucas Ocampos keert mogelijk in januari al terug bij Sevilla. Jorge Sampaoli, de nieuwe trainer in Andalusië, heeft een wensenlijstje bij de clubleiding ingediend. De Ajax-aanvaller zou ook op dat lijstje staan.

Sampaoli is eerder deze week gepresenteerd als opvolger van de ontslagen Julen Lopetegui. De Argentijn wil in de winter zijn selectie versterken, meldt SPORT. Het Spaanse medium claimt dat Sampaoli drie namen heeft doorgegeven aan Pepe Castro en Monchi, die verantwoordelijk zijn voor het technische beleid bij Sevilla. 

Wedden

Meer odds

Fichajes weet om wie het gaat. In het Spaanse geruchtencircuit worden de namen van Gabriel Barbosa (Flamengo), Lucas Martínez Quarta (Fiorentina) en Ocampos genoemd. Dat Ocampos gelinkt wordt aan Sevilla is opvallend, aangezien de buitenspeler op Deadline Day door de club aan Ajax is verhuurd. De Argentijn is voor een huursom van vier miljoen euro een seizoen gestald in Amsterdam. Ajax bedingt een optie tot koop in het huurcontract.

Ocampos heeft in vijf optredens nog geen sterke indruk kunnen maken in Amsterdam. Sampaoli en Ocampos werkten in het verleden nooit samen, al was het tweetal in verschillende periodes werkzaam voor Sevilla en Olympique Marseille.