Ten Hag doet belofte bij Manchester United: 'Zijn kansen zullen komen'

Ten Hag doet belofte bij Manchester United: 'Zijn kansen zullen komen'

7 oktober - 16:25
18

Erik ten Hag houdt vertrouwen in Donny van de Beek. De manager van Manchester United stelt de middenvelder kansen gaat krijgen, al is dat er door een blessure dit seizoen nog niet van gekomen.

Onder Ole Gunnar Solskjaer kwam Van de Beek maar zelden in de plannen voor op Old Trafford. Sinds Ten Hag de scepter zwaait bij United, speelde de Nederlander negentien minuten. "Hij had een spierblessure, die hem een paar weken aan de kant heeft gehouden", zegt Ten Hag op de persconferentie van vrijdag. Ook het Premier League-duel van aanstaande zondag met zijn voormalig werkgever Everton komt nog te vroeg.

"Nu is Donny weer terug op het trainingsveld. Hij is aan het werk, maar nog wel individueel", legt Ten Hag uit. "Hij doet nog niet mee met de groepstraining, daar moeten we nog op wachten. Het is vanzelfsprekend dat hij fit moet zijn. Dat is nu natuurlijk een nadeel."

Ten Hag benadrukt dat Van de Beek een 'redelijke' voorbereiding heeft gedraaid. "Zijn kansen zullen komen", vertelt hij. "Hij viel in tegen Brighton en deed het erg goed. Maar je moet wel beschikbaar zijn. Anders kun je geen basisplaats veroveren. Hij moet fit worden en dan vechten voor zijn plek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie