'In mijn carrière heb ik een hoop meegemaakt, maar dit was een wanprestatie'

'In mijn carrière heb ik een hoop meegemaakt, maar dit was een wanprestatie'

10-10-2022 13:40 Laatste update: 14:27
15

Roy Kortsmit schaamt zich diep voor de pijnlijke 4-0 nederlaag tegen Jong AZ van afgelopen zondag. De NAC-doelman, die met zijn club tiende staat in de Keuken Kampioen Divisie, gaf na afloop aan zelden zoiets te hebben meegemaakt. 

"In mijn carriere heb ik een hoop meegemaakt, maar dit was een wanprestatie. Dat is het enige woord. We hebben geen enkele kans gehad en zij wel tien of meer. Bij ons krijgt een aantal spelers volle trappen, terwijl wij geen enkele overtreding maken. Of het aan inzet ligt, weet ik niet. Iedereen wil wel. Maar bij de eerste de beste tegenslag gaan de koppies hangen. Of dat te maken heeft met ervaring, weet ik ook niet", aldus Kortsmit in gesprek met BN DeStem

NAC speelde niet als een team, zo concludeert Kortsmit. "We lieten elkaar finaal in de steek. Het was echt dramatisch. Er zal best wel wat druk op staan nu. Dat gaat in de koppies zitten. We moeten grote jongens zijn en opstaan. Het is heel lastig. We zullen veel moeten praten, want als dit zo door suddert…"

De ploeg van trainer Robert Molenaar krijgt komende vrijdag de kans om zich te revancheren. Dan staat het uitduel met ADO Den Haag op het programma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie