Roma en Villarreal komen in actie: bijna 2.5 keer je inzet bij doelpunt Danjuma!

Roma en Villarreal komen in actie: bijna 2.5 keer je inzet bij doelpunt Danjuma!

17-10-2022 18:00 Laatste update: 17:58

ADVERTORIAL - Maandag is van oudsher een rustige voetbaldag, maar in de Serie A en Primera División worden ook op deze dag de nodige wedstrijden afgewerkt. Deze keer mogen onder meer AS Roma en Fiorentina aan de bak in Italië en staat Arnaud Danjuma met Villarreal tegenover Osasuna in La Liga. Bookmaker Unibet heeft uiteraard ook voor deze affiches leuke bets klaarstaan die we graag uitlichten!

Sampdoria - AS Roma: Roma wint, Abraham scoort, meer dan 2.5 goals (4.35)

Het AS Roma van José Mourinho treft hekkensluiter Sampdoria. I Giallorossi kunnen met een overwinning naar de derde plek klimmen en dat moet de behappen zijn tegen een ploeg die dit seizoen nog geen één keer won. Sampdoria komt moeilijk tot scoren, maar krijgt wel zelf de goals om de oren. Bookmaker Unibet heeft een fraaie Bet Builder klaarstaan voor dit Italiaanse onderonsje: wint Roma, vallen er meer dan twee doelpunten en scoort Tammy Abraham? Dan pak je 4.35 keer je inzet

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Lecce - Fiorentina: Lecce scoort eerst en wint de wedstrijd (4.20)

Lecce en Fiorentina bevinden zich in de tiende speelronde onderin het rechterrijtje van de Serie A. De twee ploegen staan respectievelijk op plek zestien en veertien, maar het doelsaldo van Lecce is wel hoger dan dat van Fiorentina. De ploeg van Marco Baroni verloor in de vorige speelronde met 2-1 van AS Roma en verloor daarvoor drie wedstrijden niet. Weet Lecce de goede lijn door te trekken? Voor het eerste doelpunt van Lecce en een overwinning van de ploeg staat een odd van 4.20!

Villarreal - Osasuna: Arnaut Danjuma scoort (2.35)

Villarreal treft maandagavond Osasuna en de ploeg van Arnaud Danjuma is favoriet voor de zege. De Nederlandse spits lag bijna vijf maanden uit de roulatie en miste zestien wedstrijden bij El Submarino Amarillo. Danjuma is nu echter helemaal terug en speelde vorige week al een uur in het Conference League-duel met Austria Wien. Een treffer van de teruggekeerde topspits levert je 2.35 keer je inzet op!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust