Perez praat over 'luxespeler': 'Feyenoord niet goed genoeg om hem op 10 te hebben'

Perez praat over 'luxespeler': 'Feyenoord niet goed genoeg om hem op 10 te hebben'

18-10-2022 20:27
48

Kenneth Perez denkt dat Sebastian Szymański voorlopig niet meer als aanvallende middenvelder zal spelen bij Feyenoord. De Deense analist stelt dat Szymański een stuk beter tot zijn recht komt op de flanken in het systeem van Arne Slot.

Op bezoek bij AZ koos Slot ervoor om Szymański als rechtsbuiten te gebruiken. Dat pakte goed uit: de Pool was één van de grote uitblinkers in het AFAS Stadion. "Ik denk dat ze bij Feyenoord dé positie voor hem gevonden hebben", begint Perez bij Dit Was Het Weekend.

Wedden

Meer odds

Szymański is van nature een aanvallende middenvelder, maar Perez ziet meer heil in een plekje op de flanken voor de creatieveling. "Hij is toch niet goed genoeg om vast op 10 spelen, of anders gezegd: Feyenoord is niet goed genoeg om hem op 10 te hebben. Szymański is natuurlijk een luxespeler."

Dit seizoen speelt Szymański op huurbasis bij Feyenoord, dat hem voor tien miljoen euro definitief kan inlijven. De 23-jarige linkspoot heeft al mooie dingen laten zien in Nederland, maar hij is nog niet helemaal zeker van een basisplek.