'Goed nieuws uit Ajax-ziekenboeg: tweetal haalt wedstrijd tegen Liverpool'

'Goed nieuws uit Ajax-ziekenboeg: tweetal haalt wedstrijd tegen Liverpool'

25-10-2022 07:40 Laatste update: 07:45
71

Alfred Schreuder kan woensdagavond tegen Liverpool weer een beroep doen op Kenneth Taylor. De middenvelder lijkt op tijd fit voor de vijfde groepswedstrijd in de Champions League, meldt De Telegraaf.

Taylor raakte in het uitduel met SSC Napoli geblesseerd aan zijn rechterknie en kwam nadien tegen Excelsior en RKC Waalwijk niet in actie. Afgelopen maandag werkte de middenvelder, terwijl de rest van de Ajax-selectie vrij was, een training af op De Toekomst. Een dag eerder, na de 1-4 zege op RKC, nam Taylor alweer deel aan de groepstraining, klinkt het.

De verwachting is dat Taylor fit genoeg is om op de bank plaats te nemen. Zelf zou de middenvelder geen risico willen nemen met oog op het naderende WK. Edson Álvarez kampte het afgelopen weekend met griep, maar is daarvan hersteld en kan tegen The Reds in actie komen. Voor Ahmetcan Kaplan, die voor 9,5 miljoen euro overkwam van Trabzonspor, komt het Champions League-duel te vroeg, al maakt de verdediger 'grote stappen' in zijn herstel. Mogelijk debuteert hij voor de start van het WK nog voor Ajax.