Kvaradona schiet met scherp, Lewa aast op goal: 20x je inleg in deze combo!

Kvaradona schiet met scherp, Lewa aast op goal: 20x je inleg in deze combo!

26-10-2022 18:00 Laatste update: 18:05

ADVERTORIAL - Na de zeer vermakelijke Champions League-duels van dinsdag gaan ook woensdag tal van affiches van start in het miljardenbal. Uiteraard strijdt Ajax voor de laatste kans op overwintering tegen Napoli, maar datzelfde geldt voor FC Barcelona dat in eigen huis Bayern München ontvangt. Het sterk presterende Napoli treft Rangers FC en Internazionale kan de droom van Barça om zeep helpen tegen Viktoria Plzen. Bookmaker Unibet heeft mooie odds klaarstaan voor deze onderonsjes. Wij lichten er graag enkelen uit, die ook gecombineerd kunnen worden!

FC Barcelona - Bayern München: Robert Lewandowski opent de score (4.25)

FC Barcelona ontvangt woensdagavond het reeds geplaatste Bayern München en de Catalanen bevinden zich in een dergelijke positie als Ajax. De Blaugranas móéten in eigen huis van Bayern winnen om nog kans te maken op overwintering in de Champions League en moeten bovendien hopen dat Internazionale eerder op de avond punten laat liggen tegen Viktoria Plzen.

Robert Lewandowski maakte deze zomer na acht jaar de overstap van Bayern naar FC Barcelona en alle ogen zullen op de Poolse spits gericht zijn. Opent Lewangoalski de score tegen zijn oude liefde? Dan pak je met de odd van 4.25 een hoge winst! Bovendien biedt bookmaker Unibet deze week een Profit Boost aan voor alle Europese wedstrijden, waarmee je 25% extra winst kan pakken! Hoe de boost werkt, lees je hier

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak €40 aan Free Bets! 

Internazionale - Viktoria Plzen: meer dan drie doelpunten (2.12)

Internazionale treft Viktoria Plzen en heeft een simpele missie: er moet worden gewonnen om overwintering in de Champions League vast te stellen. De Italianen pakten zeven punten in de laatste vier duels en treffen een tot nu toe puntenloos Plzen. De Tsjechische club ging er tegen Bayern München met 2-4 en 5-0 af en kreeg in de groepsfase al zestien doelpunten om de oren. Bij ons is de verwachting dat Inter direct op de Tsjechen klapt en snel een einde maakt aan de hoop van Barcelona. Bij meer dan drie doelpunten in het duel pak je 2.12 keer je inzet. In navolging van de bizarre uitslagen van dinsdag lijkt dat ons lang niet gek!

Ontdek de snelste uitbetalingen bij Unibet! Registreer je nu!

SSC Napoli - Rangers FC: minstens twee schoten op doel van Khvicha Kvaratskhelia (2.10)

Napoli is al geplaatst voor de achtste finales van de Champions League en mag het woensdag laten zien tegen het al uitgeschakelde Rangers. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst wist in de groepsfase slechts één keer te scoren en moet het nu laten zien tegen het zeer sterke Napoli, dat nog geen punten liet liggen in het miljardenbal. Khvicha Kvaratskhelia is de grote uitblinker aan Napolitaanse zijde. De Georgische vleugelspeler wordt met een reden Kvaradona genoemd in de Italiaanse stad.

Kvaratskhelia wist in de Serie A al 28 schoten te lossen in de eerste tien wedstrijden, waarvan er twaalf op doel belandden. De Georgiër was in de eerste vier Champions League-wedstrijden al twee keer trefzeker en gaf drie assists. In de Serie A staat de teller op vijf doelpunten én vijf assists na elf wedstrijden. Schiet de 21-jarige revelatie minstens twee keer op doel tegen de ploeg van Giovanni van Bronckhorst? Dan verdubbel je ruim je inleg met een odd van 2.10!

Gecombineerd: (18.92)

Voor de onverschrokken speler kunnen de bovenstaande drie odds ook worden gecombineerd. Deze wedcombo levert bijna twintig keer je inzet op! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.