Ten Hag deelt nieuws over Van de Beek en is dol op 'vechtersmentaliteit' Martínez

Ten Hag deelt nieuws over Van de Beek en is dol op 'vechtersmentaliteit' Martínez

26-10-2022 13:57
15

Erik ten Hag heeft woensdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met FC Sheriff Tiraspol een boekje opengedaan over de situatie van Donny van de Beek. De Nederlander traint inmiddels weer mee met de groep en maakt kans om opgenomen te worden in de wedstrijdselectie.

Van de Beek traint inmiddels, net als Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka, weer volop mee met de ploeg. Ten Hag zal op basis van de training die later vandaag zal worden belegd baseren of de Nederlander, die dit seizoen pas negentien Premier League-minuten maakte, op zal worden genomen in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met de Moldaviërs. Daarbij laat hij zich ook adviseren door de medische staf.

Wedden

Meer odds

Ten Hag stond op de persconferentie ook nog even stil bij Lisandro Martínez, die sinds zijn komst naar Old Trafford indruk maakt en inmiddels de harten van de fans heeft gestolen. "Lichá heeft een echte vechtersmentaliteit. Hij is iemand die altijd alles geeft, in elke wedstrijd en in elk persoonlijk duel. Dat is ook de reden waarom de fans zo erg van hem houden. Elk team een aantal spelers zoals hij nodig", aldus Ten Hag.