Ten Hag krijgt onderuit de zak: 'Over vijf jaar heeft niemand het nog over hem'

Ten Hag krijgt onderuit de zak: 'Over vijf jaar heeft niemand het nog over hem'

26-10-2022 19:30
55

Erik ten Hag krijgt woensdag stevige kritiek voor zijn kiezen. Graeme Souness, Liverpool-legende en tegenwoordig een bekende pundit in Engeland, hekelt de manier waarop de manager van Manchester United omgaat met Cristiano Ronaldo.

Ten Hag zette Ronaldo vorige week uit de selectie, nadat de Portugese vedette weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur. In de aanloop naar het Europa League-duel met Sheriff Tiraspol mag Ronaldo weer meetrainen met de hoofdmacht van Manchester United. Het 'gejonas' van Ten Hag is tegen het zere been van Souness.

Wedden

Meer odds

"Over vijf jaar is Ten Hag weg bij de club en zal niemand het ooit nog hebben over hem en zijn periode bij Manchester United", zegt de oud-international, die bekend en berucht is om zijn opvallende meningen, bij talkSPORT. "Maar Ronaldo zal altijd herinnerd worden als misschien wel de beste speler die ooit tegen een bal heeft getrapt. Geeft dat hem een vrijbrief? Naar mijn mening wel."

"Dit is Ronaldo, een van de grootste spelers ter wereld", benadrukt Souness. "Je moet hem wat ruimte geven en hem tevreden houden. Een ongelukkige Ronaldo in je kleedkamer betekent dat je een groot probleem hebt. Ik keur niet goed wat Ronaldo deed, maar ik zeg alleen dat er een reden voor is."