'Barcelona onder druk: 'talent van één miljard' dreigt met vertrek uit Camp Nou'

'Barcelona onder druk: 'talent van één miljard' dreigt met vertrek uit Camp Nou'

27-10-2022 14:53 Laatste update: 15:00
68

Er is veel te doen om de toekomst van Ansu Fati. De negentienjarige buitenspeler is onder Xavi Hernández niet zeker van een basisplaats bij FC Barcelona, waardoor de belangenbehartigers van het negentienjarige talent dreigen met een vertrek.

Fati kwam dit seizoen in elf van de zestien La Liga-wedstrijden in actie, waarvan negen als invaller. Jorge Mendes, de vertegenwoordiger van Fati, heeft Barcelona gewaarschuwd voor een transfer, meldt SPORT. Indien de status van de jongste doelpuntenmaker in de historie van La Liga niet verandert, is de kans naar verluidt aannemelijk dat hij komende zomer vertrekt uit Camp Nou.

Barcelona zou zich geen zorgen maken: Fati ligt nog tot de zomer van 2027 vast bij de club en daarbij beschikt hij over een ontsnappingsclausule van één miljard euro. De Catalanen zijn er zeker van dat geen enkele club dit op tafel legt, waardoor de club zich niet onder druk gezet voelt.

Fati, die met zestien jaar en 298 dagen de op een na jongste debutant in de historie van Barcelona is, reeg de afgelopen jaren de records aaneen. Vorig seizoen miste hij een groot deel van het seizoen door een blessure en sinds zijn rentree is hij tijdens het merendeel van de duels bankzitter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie