Grim weet nog niets van nieuwe functie bij Ajax: 'Ben er ook niet mee bezig'

Grim weet nog niets van nieuwe functie bij Ajax: 'Ben er ook niet mee bezig'

30-10-2022 14:49 Laatste update: 15:00
23

Fred Grim is nog niet benaderd om technisch directeur bij Ajax te worden, meldt hij bij Goedemorgen Eredivisie. De Amsterdammer is ook nog niet bezig met een nieuwe baan bij zijn oude club.

"Ik heb het er met Ajax nog niet over gehad", vertelt Grim over de situatie rondom de Amsterdamse club. "Ook heb ik er nog niet veel over nagedacht. Ik sta zeker open voor een nieuwe uitdaging, maar ik heb nog geen concreet aanbod liggen. Ook niet van Ajax. Ik weet ook niks van Danny Blind, hij zou wel goed binnen het bestuur kunnen denk ik."

Grim is wel veelvuldig op De Toekomst te vinden. Volgens de oefenmeester is dat omdat hij graag naar de jeugd van Ajax kijkt. "Het is mooi om die jongens dan te zien voetballen. Daar kijk je naar als je echt van voetbal houdt en ik vind het spelletje wel echt heel erg leuk."

Als hoofdtrainer was Grim werkzaam bij onder andere Willem II en RKC Waalwijk. Bij de eerstgenoemde club moest hij in 2022 vertrekken, waardoor hij nu zonder baan zit. Grim werkte in verschillende functies bij de Amsterdammers, waaronder als trainer van Ajax Onder 21 en als keeperstrainer.