Strijdlustige Slot bereidt verrassing voor: 'Niet iedereen zal hem verwachten'

Strijdlustige Slot bereidt verrassing voor: 'Niet iedereen zal hem verwachten'

02-11-2022 15:28 Laatste update: 15:53
249

Arne Slot gaat donderdagavond met een verrassing komen tegen Lazio SS. Dat heeft de Feyenoord-trainer min of meer verklapt op de persconferentie voorafgaand aan de sleutelwedstrijd in de Europa League

"Ik denk dat er morgen een speler op het veld staat waarvan niet iedereen die zal verwachten. Ik ga niet zeggen wie dat is", zegt Slot, die van een vrij weekend genoot mysterieus over de opstelling. "Met dat vrije weekend was Roma ook zo bezig, weet ik nog. Wij vinden het prettig dat we rust hebben gehad. Kleine pijntjes kunnen opgelost worden en de frisheid kan worden opgebouwd. Wij denken dat we er goed aan hebben gedaan om in het weekend niet te spelen."

Feyenoord speelde in de heenwedstrijd een draak van een wedstrijd, vindt Slot. "Werkelijk alles ging mis. Dat was voor mij persoonlijk een hele pijnlijke helft. Ik kan me niet voorstellen dat ik me als trainer ooit zo machteloos heb gevoeld", kijkt de trainer terug. "Ik vind ons nog niet grillig. Elke wedstrijd van ons verloopt volgens hetzelfde patroon. We zijn altijd maar één helft dominant."

Als Feyenoord donderdag met twee doelpunten verschil wint plaatst het zich automatisch voor de volgende ronde van de Europa League. Bij een winst met één doelpunt verschil, ligt het lot voor de Rotterdammers in handen van Midtjylland en Sturm Graz. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie