Bayern, Napoli en Barcelona willen de koppositie verstevigen, hier zijn onze tips!

Bayern, Napoli en Barcelona willen de koppositie verstevigen, hier zijn onze tips!

08-11-2022 15:00

ADVERTORIAL - Het is nog maar een aantal weken voor het WK in Qatar gaat losbarsten, maar daarvoor staan er nog een aantal mooie internationale duels op het programma. Zo willen Napoli, FC Barcelona en Bayern München hun koppositie dinsdagavond verstevigen. Bookmaker Unibet heeft weer een aantal mooie odds klaarstaan en wij zetten de tips alvast op een rijtje.

Napoli - Empoli: Victor Osimhen scoort het eerste doelpunt (4.10)

Het Napoli van trainer Luciano Spalletti is in blakende vorm dit seizoen. Dat resulteert zich mede in het feit dat ze koploper zijn in de Serie A met zes punten voorsprong op nummer twee AC Milan. Verschillende spelers laten zich zien bij het goed draaiende elftal, Khvicha Kvaratskhelia is een ware revelatie en ook Giacomo Raspadori doet het erg goed. De laatste weken is vooral de Nigeriaan Victor Osimhen weer helemaal terug. De aanvalsleider had last van een aantal blessures, maar heeft zich inmiddels weer in het elftal van Spalletti gevochten. En ho, want Osimhen wist in zijn laatste vier Serie A-duels allemaal te scoren. Lukt dit hem tegen Empoli als eerste van heel het veld? Dan pak je maar liefst 4.10 keer je inzet!

Osasuna - FC Barcelona: FC Barcelona wint en beide teams scoren (3.15)

Barcelona gaat dinsdagavond proberen om de voorsprong op Real Madrid nog meer te vergroten. De club uit de Spaanse hoofdstad verloor maandag van Rayo Vallecano, waardoor de Catalanen op een verschil van vijf punten kunnen komen. Tegenstander Osasuna moet daar eerst wel voor worden verslagen en die doen het dit seizoen erg goed. De thuisploeg van dinsdag staat knap vijfde in de competitie en kan met een overwinning zelfs naar plek drie klimmen. Eerder dit seizoen werd al gelijkgespeeld tegen Real Madrid. Denk je dat Barcelona de koppositie met een overwinning gaat verstevigen, maar dat Osasuna wel minimaal één goal maakt? Dan pak je een mooie odd van 3.15

Wil je ook aan de slag met Unibet? Maak nu een account aan en krijg €40 aan Free Bets bij je eerste inzet!

Bayern München - Werder Bremen: Eric Maxim Choupo-Moting maakt het eerste doelpunt (5.50)

Bayern München kan bij een overwinning op Werder Bremen vier punten voor komen op naaste belager SC Freiburg. Bij de thuisploeg is een opvallende vervanger van de vertrokken Robert Lewandowski opgestaan. Eric Maxim Choupo-Moting speelde een aantal jaar tweede viool achter de Pool, maar nu mag hij het zelf vanuit de spitspositie proberen. De Kameroener wist al zeven wedstrijden op rij te scoren en daardoor kan trainer Julian Nagelsmann niet meer om hem heen. Denk je dat hij dinsdagavond het eerste doelpunt maakt in de wedstrijd tegen Werder Bremen? Dan krijgt je odd een boost en gaat hij van 4.90 naar 5.50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.