Rensch geraakt door kritiek op Ajax: 'Dat doet me wel heel veel ja'

Rensch geraakt door kritiek op Ajax: 'Dat doet me wel heel veel ja'

08-11-2022 18:07 Laatste update: 19:57
137

De kritiek op het spel van Ajax de laatste maanden is Devyne Rensch niet in de koude kleren gaan zitten. De vleugelverdediger won dinsdag de award voor best geklede Eredivisie-speler en liet zich uit over de situatie rondom de vorm van zijn club.

"Dat doet me heel veel", vertelt Rensch over de kritiek op Ajax aan De Telegraaf. "Maar ik denk dat alles een reden heeft. Ik hoop dat we nu gewoon de Europa League gaan winnen en dat we zo ver mogelijk komen. Maar wat ik zeg, ik denk dat alles een reden heeft." Rensch kreeg zelf ook wat kritiek te verwerken op zijn spel, maar hij werd daarin gesteund door zijn trainer Alfred Schreuder

Rensch verzekert ook dat er geen enkele vorm van spanning is tussen de trainer Schreuder en de spelersgroep. "Alles gaat okee tussen ons inderdaad. Ik vind zeker dat hij moet aanblijven als trainer." Onder andere Wesley Sneijder vertelde dat er sprake was geweest van een discussie in de kleedkamer tussen Schreuder en verdediger Daley Blind. Dit zou mede de reden zijn dat de verdediger nu op de bank zit.