Reuzensprong Juve, United rekent op assistkoning en Real aast op revanche!

Reuzensprong Juve, United rekent op assistkoning en Real aast op revanche!

10-11-2022 14:00

ADVERTORIAL – Naast de Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en SC Cambuur wordt er donderdagavond ook nog in Italië, Spanje en Engeland gevoetbald. In de Serie A komt Juventus in actie, Real Madrid gaat op zoek naar eerherstel in de Primera Divisón en Manchester United mag zich gaan revancheren tegen Aston Villa. VoetbalPrimeur heeft weer een aantal leuke tips voor je op een rij gezet.

Hellas Verona – Juventus: Juventus wint en houdt de nul (3.05)

Met Hellas Verona tegen Juventus staat er een duel op het programma tussen één ploeg die uit vorm is en één ploeg die momenteel een goed gevoel heeft. Verona is op dit moment de hekkensluiter van de Serie A met slechts vijf punten, terwijl Juventus bij een overwinning kan doorstoten naar plek drie op de ranglijst.

Dat de Oude Dame de ploeg is die in de goede vorm steekt, is te zien aan de resultaten die werden behaald in de laatste vier competitiewedstrijden. Na het verlies tegen AC Milan (2-0) werd er vier keer op een rij gewonnen. Wat daarin is opgevallen, is dat de ploeg van Massimiliano Allegri zijn zaken vooral defensief ook goed op orde heeft. Naast dat er vier keer een overwinning werd binnengesleept, werden er ook geen tegengoals geïncasseerd. Voor een nieuwe overwinning van Juventus zonder tegengoals krijg je 3.05 op Unibet.

Wil je ook aan de slag met Unibet? Maak nu een account aan en krijg €40 aan Free Bets bij je eerste inzet!

Real Madrid – Cádiz CF: Real Madrid win ten beide teams scoren (2.95)

Dat Real Madrid toe is aan de WK-stop, werd maandag pijnlijk duidelijk. De ploeg van Carlo Ancelotti verloor met 3-2 van stadsgenoot Rayo Vallecano en maakte daarin een uitgebluste indruk. Dat de Madrilenen op zoek moeten naar eerherstel tegen Cádiz, is dus duidelijk.

Toch treft Real Madrid met de Spaanse laagvlieger een elftal dat niet bang is om tegen grote Madrileense clubs te spelen. Afgezien van het feit dat Atlético Madrid momenteel niet in de meest spannende vorm steekt, won Cádiz twee weken geleden toch maar knap van ze. Toch denken we dat De Koninklijke donderdagavond aan het langste eind zal trekken, maar dat het goed kan dat de Zuid-Spanjaarden ook minimaal één keer tot scoren zullen komen. Op Unibet krijg je er 2.95 voor.

Manchester United – Aston Villa: Bruno Fernandes geeft een assist (3.75)

Met Carabao Cup-wedstrijd tussen Manchester United en Aston Villa staat er een herhaling van het affiche van afgelopen weekend op het programma. The Mancunians hebben het een en ander goed te maken, aangezien The Villains dat duel met een 3-1 zege aan de haal gingen.

Dat United-manager Erik ten Hag het donderdagavond anders aan moet gaan pakken, staat vast. Naar verwachting zal vice-captain Bruno Fernandes zijn opwachting weer gaan maken. De Portugees zat afgelopen weekend een schorsing uit en werd vervangen door Donny van de Beek, waarvan de Engelse media op zijn zachtst gezegd geen hoge pet op heeft. Het voordeel van Fernandes op tien is dat United de speler terugkrijgt die volgens de statistieken de meeste kansen creëert. Voor een assist van de spelmaker krijg je 3.75 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.